Bel me terug

Hommelweg 2-618, Susteren

  • |
  • |

Zeer goed onderhouden vakantiewoning voorzien van o.a. een ruime woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime tuin voorzien van terras met overkapping en een groot gazon. 

U zult zich nooit vervelen op recreatiepark Hommelheide. Zo is er o.a. een prachtig overdekt zwembad, sauna/ wellness center, schoonheidssalon, fitnessruimte, tennisbaan, speeltuin, dierenparkje, supermarkt, restaurant met ruim buitenterras van waar u uitkijkt over het meer waar uiteraard ook gezwommen kan worden in schoon zwemwater. Tegenover het park is een mooie ruim opgezette golfbaan met daar  bijhorende faciliteiten gelegen. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website van Europarcs - Hommelheide.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Oppervlakte grond: Ca. 705 m² eigen grond.
Inhoud: Ca. 400 m3.  
Woonoppervlakte: Ca. 105 m².
Bouwjaar: 2014.
Kozijnen: Kunststof.
Verwarming/warmwater: HR Combi CV-ketel. 
 

Begane grond: Entreehal voorzien van bergkast. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime lichte woonkamer welke voorzien is van een mooie laminaatvloer. Via openslaande tuindeuren heeft u direct toegang naar het buitenterras en de tuin. Moderne keuken welke in open verbinding staat met de woonkamer. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur:  5 pits gasfornuis, afzuigkap, oven koelkast en vaatwasser. 4 ruime slaapkamers alle voorzien van een keurige laminaatvloer. Een slaapkamer is voorzien van een badkamer met douche en wastafel. Moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. 

Tuin: In de rondom gelegen tuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is ingericht met een ruim overdekt terras, grasveldje en een diversiteit aan bloemen, stuiken en planten en grenst aan het water.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RT000
Adres: Hommelweg 2-618
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 129.000  k.k