Bel me terug

Berkenlaan 1, Heel

  • |
  • |

Luxe, rust, ruimte, kwaliteit en energiezuinigheid, exclusieve bungalow met ruime garage gelegen op een mooie en rustige locatie nabij alle voorzieningen.

Deze woning laat u versteld staan door het afwerkingsniveau en comfort. De gehele woning is modern, strak en met hoogwaardige materialen afgewerkt.

Deze woning laat niets te wensen over en is o.a. voorzien van een royale woonkamer met gashaard en houthaard, luxe woonkeuken voorzien van alle gemakken, tuinkamer/serre, twee slaapkamers, luxe badkamer en een fijne zonnige tuin waar u heerlijk in alle rust kunt genieten.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1974, geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebreid in 2008, incl. vloer-wand-dakisolatie.
Oppervlakte grond: 686 m².
Woonoppervlakte: ca. 144 m².
Interne berging: ca. 14 m².
Externe berging (garage): ca. 31m².
Inhoud: Woning incl. serre ca. 572 m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
Verwarming: HR combi CV ketel (eigendom, 2008).

Souterrain: Kelder (ca. 3.48 x 3.97m) hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de HR combi CV ketel geplaatst.

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Middels de hal heeft u toegang tot alle vertrekken in de woning. Meterkast. Moderne toiletruimte met fonteintje. Royale L-vormige woonkamer welke eveneens is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming en luxe gashaard met strakke marmeren schouw. Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich een sfeervolle houthaard. Middels de dubbele tuindeuren het u toegang tot buitenterras en de zijtuin. Luxe woonkeuken welke aan de achterzijde van de woning is gelegen. De keukenopstelling is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, diepvries, spoelbak en een mooi granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken en de ouderslaapkamer is de knusse tuinkamer/serre bereikbaar. De aluminium overkapping is voorzien van verlichting en een maatwerk zeil dat aan alle zijden dicht te maken is, waardoor er een heerlijke binnenruimte ontstaat. Twee ruime slaapkamers met vloerverwarming. De ouderslaapkamer beschikt over een airco unit en heeft een toegangsdeur naar de serre. Luxe, geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, inloopdouche, toilet, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Aan de Berkenlaan is de ruime garage gelegen. Deze garage is volledig geïsoleerd en beschikt over verwarming, elektra, wateraansluiting en een elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionaalpoort. Rechts van de woning is een open berging voor houtopslag en bergruimte gelegen. Oprit met plaats voor meerdere auto’s. 

Tuin: De achtertuin is zowel via de keuken en ouderslaapkamer bereikbaar. De tuin is op het gunstige zuiden georiënteerd en heeft een luxe overkapping/serre. De tuin heeft tevens een eigen achterom. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6097CP001
Adres: Berkenlaan 1
Woonplaats: Heel
Postcode: 6097CP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Bungalow
Prijs: (vraagprijs) € 439.000  k.k