Bel me terug

Vlodropperweg 21, Posterholt

  • |
  • |

ROYALE, GOED ONDERHOUDEN LEVENSLOOPBESTENDIGE VRIJSTAANDE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL, ROYALE TUINBERGING.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een lichte en ruime woonkamer, moderne keuken voorzien van alle gemakken, multifunctionele ruimte (hobbyruimte/slaapkamer/kantoorruimte), badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel, bijkeuken en een royale aanbouw welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel. Royale, goed onderhouden en privacybediende achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, zon-en schaduwterrassen, gazon, buitenberging (ca. 6.06 x 3.75m) en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. 

De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, sportclubs, basisschool en openbaar vervoer. De Duitse grens,  Roermond en autosnelweg A73 zijn makkelijk en snel bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1954.
Inhoud: Woonhuis ca. 635m³.
Woonoppervlakte: ca. 174m².
Oppervlakte grond: 528m².
Kozijnen: Kunststof/aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2000, eigendom).

De woning is voorzien van gedeeltelijk vloerverwarming en 6 zonnepanelen.

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3.37 x 1.89m). 

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7.53 x 4.23m) met veel lichtinval, voorzien van een tegelvloer en schuifpui welke u toegang geeft tot het overdekte terras en de mooie tuin. Slaapkamer/kantoorruimte/hobbyruimte (ca. 4.00 x 6.21m). Tussenkamer (ca. 4.68 x 4.08m). Moderne aanbouwkeuken (ca. 3.38 x 3.92m) geplaatst in een hoekopstelling en wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een koelkast, elektrische oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuiging. Separate toiletruimte met fonteintje. Badkamer (ca. 5.08 x 2.00m) voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. Wasruimte (ca. 2.45 x 2.00m). Beging (ca. 4.00 x 1.95m). De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: Overloop. Middels de overloop heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers (ca. 3.95 x 3.63m / 3.00 x 3.47m / 3.94 x 4.06m) alle voorzien van een lichte laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, toilet, wastafel met meubel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: Via mangat bereikbaar.

Tuin: Royale, goed onderhouden en privacybiedende achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, zon-en schaduwterrassen, gazon, 2 buitenbergingen (ca. 6.02 x 3.70m en 4.00 x 2.00m) en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6061BA021
Adres: Vlodropperweg 21
Woonplaats: Posterholt
Postcode: 6061BA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 319.000  k.k