Bel me terug

Peijerstraat 36, Echt

  • |
  • |

VRIJSTAAND, MIDDELS GARAGE GESCHAKELD WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ECHT.

Deze ruime woning kenmerkt zich op de begane grond met een ruime entreehal, royale woonkamer welke u veel daglichttoelating biedt en separate leefkeuken. De 1e verdieping biedt u 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Gunstig gelegen achtertuin welke is voorzien van een houten tuinberging, terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Echt is centraal gelegen in midden Limburg en goed bereikbaar. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Royale woonkamer voorzien van een parketvloer. Middels de woonkamer heeft u toegang tot het terras en de tuin. Ruime leefkeuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een gasfornuis, oven en afzuiging. Garage/berging met aansluitingen voor wassen en drogen, hier is tevens de  HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Eerste verdieping: Ruime overloop met glas in lood details. 3 keurige slaapkamers. Badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Royale tuin welke is voorzien van een houten tuinberging, vrijstaande garage, terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Bouwjaar: 1960.
Perceeloppervlakte: 1040 m².
Inhoud: ca. 695 m³.
Woonoppervlakte: ca. 126 m². 
Inpandige bergruimte: ca. 88 m².
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met grotendeels enkele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom, 2002), warmwaterboiler.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101GD036
Adres: Peijerstraat 36
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101GD
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (prijs op aanvraag) Prijs op aanvraag