Bel me terug

Sint Gertrudisstraat 16, Maasbracht

  • |
  • |

ROYALE, INSTAPKLARE HALF VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE GARAGE GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

De woning beschikt o.a. over een ruime lichte woonkamer met moderne aanbouw en keurige keukenopstelling. De 1e verdieping is voorzien van 3 mooie slaapkamers en 2 badkamers. De 2e verdieping is bereikbaar middels semi vaste trap, hier bevindt zich de 4e slaapkamer. Ruime privacy biedende en onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen welke is voorzien van een terras en gazon. De tuin is zuidwest georiënteerd.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1959. 
Oppervlakte grond: 250m².
Woonoppervlakte: ca. 143m².
Inhoud woning: ca. 482m³.
Externe berging: ca. 23 m²
Interne berging: ca. 6 m²
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming: HR combi CV ketel.
 

Souterrain: Provisiekelder (ca. 2.25 x 2.80m).

Begane grond: Entreehal voorzien van een PVC vloer. Meterkast. Keurige toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 36m²) voorzien van een mooie PVC vloer en veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van airco. Moderne aanbouw (ca. 5.11 x 3.16m) welke eveneens is voorzien van een PVC vloer, lichtstraat en een schuifpui, welke u toegang biedt tot de tuin. Ruime woonkeuken (ca. 3.70 x 2.87m) met mooie keukenopstelling, geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combi oven. Ruime garage (ca. 23m²).

Eerste verdieping: Overloop met glas-in-lood details. Verdieping is voorzien van airco. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.46 x 1.16m) welke is voorzien van een douche, wastafel en vloerverwarming. 3 ruime slaapkamers (ca.2.88 x 4.05m / 3.50 x 4.23m / 3.69 x 2.81m) welke alle zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Moderne 2e badkamer (ca.3.27 x 1.80m) welke is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel met meubel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels semi vaste trap. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer met dakkapel.

Tuin: Ruime privacy biedende en onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen welke is voorzien van een terras en gazon. De tuin is zuidwest georiënteerd.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051BT016
Adres: Sint Gertrudisstraat 16
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051BT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 298.000  k.k