Bel me terug

Schellaertstraat 15, Maria-Hoop

  • |
  • |

VRIJSTAAND WONEN, RUIMTE EN RUST!  Dat is wat deze riante woning met garage en kantoorruimte kenmerkt. De woning is gelegen op een rustige locatie, nabij bosgebieden en de Duitse grens. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime lichte woonkamer, leefkeuken, kantoorruimte,tuinkamer en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en toilet. Ruime achtertuin met vrije ligging en uitzicht over de landerijen. De tuin is voorzien van een riant overdekt terras en gazon. De gehele woning is onderkelderd.

Maria Hoop grenst aan de Duitse grens en is gelegen nabij het centrum van Echt, diverse uitvalswegen richting het Zuiden (Brunssum- Heerlen- Sittard) en het Noorden naar Roermond en nabij aansluiting autosnelweg A2- A73. Het Duise Dorp Walfeucht ligt op 10 minuten fietsen waar alle mogelijke winkels te vinden zijn.

Maak snel een afspraak en laat u tijdens een bezichtiging overtuigen van de diverse mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Bouwjaar: 1994.
Inhoud: ca. 890 m³.
Woonoppervlakte: ca. 160 m², serre 34 m².
Inpandige berging: ca. 87 m².
Perceeloppervlakte: 675 m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en inbouw rolluiken.

Souterrain: De woning is geheel onderkelderd en zowel vanuit de woning als de tuin bereikbaar. Garage met elektrisch bedienbare sectionaal poort. Berging en hobbyruimtes.

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van tegelvloer. Meterkast. Keurige toiletruimte met fonteintje. Kantoorruimte. Vanuit de hal stapt u de riante woonkamer binnen. Deze leefruimte is heerlijk licht en voorzien van een tegelvloer. Ruime tuinkamer met schuifpui welke u toegang geeft tot het overdekte terras en de tuin. Leefkeuken welke is geplaatst in een hoekopstelling. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten; vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuiging. Bijkeuken waar zich de HR combi CV ketel en boiler bevinden. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. 

Eerste verdieping: Overloop met ruime vide. 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en toilet. (vloerverwarming).

Tweede verdieping: (Via vlizotrap bereikbaar) bergzolder.

Tuin: Ruime achtertuin met vrije ligging en uitzicht over de landerijen. De tuin is voorzien van een riant overdekt terras en gazon. Tevens bevindt zich hier een ingang naar de garage.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105BV015
Adres: Schellaertstraat 15
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105BV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 369.000  k.k