Bel me terug

Kerkstraat 30, Susteren

  • |
  • |

ROYALE, SFEERVOLLE, GEHEEL GERENOVEERDE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET RUIME GARAGE GELEGEN OP EEN MOOI PERCEEL IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING.  

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een gezellige woonkamer, royale leefkeuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken, tuinkamer en moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel. De eerste verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel met meubel. Mogelijkheid voor gelijkvloers te wonen op de parterre. Royale achtertuin welke is voorzien van een terras, berging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle rust kunt vertoeven. 

De unieke ligging in combinatie met de luxe en het wooncomfort zorgen voor optimaal woonplezier! 

Dieteren is een kerkdorp in de zogenaamde 'taille' van Nederland, gelegen tussen de kernen Roosteren en Susteren. Door de ligging nabij de toeritten van de A2 en A73 zijn omliggende steden snel en gemakkelijk bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Susteren waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Maak snel een afspraak en laat u tijdens een bezichtiging overtuigen van de diverse mogelijkheden die dit pand u te bieden heeft.

Bouwjaar: 1898.
Inhoud: ca. 895 m³.
Woonoppervlakte: ca. 210 m².
Perceeloppervlakte: 690 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 50 m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Royale en sfeervolle woonkamer voorzien van een tegelvloer. Sfeervolle leefkeuken met aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een koelkast, ,vaatwasser, magnetron, oven, 5-pits gasfornuis en afzuiging. Bijkeuken voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. 2e entreehal. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel. Ruime tuinkamer met laminaatvloer en toegang tot het buitenterras en de tuin. Inpandige ruime garage.

Eerste verdieping: Overloop. 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. De 'masterbedroom' is voorzien van een parketvloer. Tussenkamer. Moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel met meubel en toilet. Uiteraard is het ook mogelijk om de ''masterbedroom'' anders te verdelen waardoor 1 of 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Tuin: Royale achtertuin welke is voorzien van een terras, berging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken, houten schuur. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle rust kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114JV030
Adres: Kerkstraat 30
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114JV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 409.000  k.k