Bel me terug

Maasstraat 62, Maasbracht

  • |
  • |

Op zoek naar een ruime instapklare woning? Zoek dan niet verder! 
Dit half vrijstaande woonhuis met garage is gelegen in een rustige woonomgeving nabij alle voorzieningen.

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, tuinkamer en moderne keukenopstelling. De 1e verdieping is voorzien van 3 mooie slaapkamers en badkamer met jacuzzi, toilet en wastafel met meubel. De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich de 4e slaapkamer en een ruime bergruimte. De beschutte onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een sfeervolle overkapping. De tuin beschikt over voldoende privacy. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1965. 
Oppervlakte grond:  255m².
Woonoppervlakte: ca. 127m².
Inhoud woning: ca. 470m³.
Kozijnen: Kunststof/houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming: CV Ketel (2015).

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3.66 x 2.39m).

Begane grond: Entreehal voorzien van een plavuizenvloer en kastenwand. Meterkast. Keurige toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 6.89 x 3.73m) met tuinkamer (ca. 6.51 x 2.90m) voorzien van een laminaatvloer. Open keuken met mooie keukenopstelling, geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een granieten werkblad, vaatwasser, combi oven, 5-pits gasfornuis, afzuiging. Garage (ca. 4.25 x 3.16m) welke is voorzien van een grindvloer. Mooi afgewerkte kantoorruimte voorzien van een grindvloer. Bergkast.

Eerste verdieping: Voorzien van airco. Overloop met laminaatvloer. 3 ruime slaapkamers (ca.3.77 x 3.63m + 2.53 x 2.48m + 3.77 x 3.20m). 1 slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en balkon. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.44 x 1.98m) welke is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevinden zich de 4e slaapkamer (ca. 3.65 x 3.73m) en zolder berging. 

Tuin: De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een overkapping. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051CN062
Adres: Maasstraat 62
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051CN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 229.000  k.k