Bel me terug

Kerkveldsweg West 5A, Echt

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE  GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ECHT.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een royale woonkamer met veel lichtinval, ruime keuken met moderne opstelling en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 4 mooie slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met toilet, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en whirlpool. De woning is grotendeels onderkelderd en verdeelt in 3 ruimtes. Keurig verzorgde achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad en ontsluitingswegen, A73 en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.  

Laat u verassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft!!

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1996.
Oppervlakte grond: 329m².
Woonoppervlakte: ca. 161 m².
Oppervlakte souterrain: ca. 58 m².
Inhoud woonhuis: ca. 790 m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV ketel (2005).

Souterrain: De woning is grotendeels onderkelderd. Middels een hal heeft u toegang tot een kantoorruimte en hobbyruimte, beide voorzien van een plavuizenvloer en verwarming, en een provisieruimte.

Begane grond: Entreehal voorzien van een keurige tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Royale woonkamer (ca. 4.50 x 4.00m + 6.90 x 4.50m) met veel lichtinval en schuifpui welke u toegang geeft tot het terras en de mooie tuin. Ruime keuken welke is voorzien van een luxe keukenopstelling, geplaatst in een hoekopstelling/wandopstelling. De keuken is voorzien van een granieten werkblad en de navolgende Siemens/Bosch apparatuur: koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat en afzuiging. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Ruime bijkeuken met tegelvoer. Garage voorzien van een looppoort.

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. 4 slaapkamers alle voorzien van een keurige laminaatvloer. 1 slaapkamer is voorzien van airco. Keurige geheel betegelde badkamer voorzien van een toilet, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en whirlpool.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap en in gebruik als bergzolder. 

Tuin: Keurig verzorgde achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101HP05A
Adres: Kerkveldsweg West 5A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 359.000  k.k