Bel me terug

Echterstraat 2c, Maasbracht

  • |
  • |

Als u op zoek bent naar een solide, levensloopbestendige woning met een uitstekende basis, dan zou Echterstraat 2E in Maasbracht nog wel eens uw toekomstige thuiskomst kunnen zijn. Deze bungalow komt met een prima woonkamer, lichte keukenruimte, drie slaapkamers en een compacte badkamer met separaat toilet. Het geheel heeft wat liefde en aandacht nodig, maar met frisse, nieuwe afwerking en een indeling naar smaak zult u hier jarenlang kunnen genieten van optimaal woonplezier. Kortom, heeft u het oog op de toekomst gericht? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1968.
Oppervlakte grond: 289 m².
Woonoppervlakte: ca. 86 m².
Inhoud woonhuis: ca. 348 m³.
Kozijnen: Houten / kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (huur).

Begane grond: Lange entree welke u toegang verleent tot alle vertrekken in de woning. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Woonkamer voorzien van airco en veel lichtinval. Eenvoudige keukenopstelling voorzien van een gasfornuis, magnetron en afzuiging. Serre welke is voorzien van een schuifpui. 3 keurige slaapkamers. De kamers zijn ieder van goed formaat, met één ouderslaapkamer en twee kleinere kamers. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche en wastafel. Garage voorzien van een sectionaal poort en de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Tuin: Geheel omheinde en onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van borders. De tuin geeft u voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051GA02c
Adres: Echterstraat 2c
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051GA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Bungalow
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT