Bel me terug

Bellekeweg 5, Echt

  • |
  • |

Op een rustige locatie nabij het centrum van Echt ligt deze royale vrijstaande woning met kantoor-/praktijkruimtes welke voor meerdere doeleinden zijn geschikt. Een ideale woning voor de combinatie van wonen en werken aan huis.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras, moderne leefkeuken voorzien van alle gemakken en 3 kantoorruimtes. De eerste verdieping is voorzien van 4 keurige slaapkamers, bergruimte en een moderne badkamer voorzien van een douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Deze woning is geheel onderkelderd. Ruime tuin welke is voorzien van een overdekt terras, 2 tuinhuisjes en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u heerlijk in rust kunt vertoeven.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1978.
Perceeloppervlakte: 620m².
Inhoud: woning ca. 1000 m³. 
Woonoppervlakte: ca. 194 m².
Inpandige bergruimte (kelder): 116 m².
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en geheel rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2013, eigendom).

De woning is voorzien van een alarminstallatie.

Souterrain: Geheel onderkelderd. Het souterrain in onderverdeeld in 4 ruimtes die geschikt zijn voor meerdere doeleinden en een bergkast.

Begane grond: Ruime entreehal met open vide. Meterkast. Keurige toiletruimte met fonteintje. Royale L-vormige woonkamer voorzien van veel lichtinval. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot het overdekte terras en de mooie tuin. Ruime moderne woonkeuken is ingericht met een aanbouwkeuken en geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een inductie kookplaat, afzuiging, koelkast, combi-magnetron en elektrische oven. Portaal welke u toegang geeft tot de tuin. 3 ruime kantoorruimtes welke voor meerdere doeleinden zijn geschikt. De gehele begane grond is voorzien van een grindvloer. 

Eerste verdieping: Royale overloop met laminaatvloer en open vide. 4 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer en schuifkasten. Mooie geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een douchecabine, toilet, dubbele wastafel en schuifkasten. Berging met aansluitingen voor wassen en drogen, opstelling HR combi CV ketel. 

Tuin: Ruime tuin welke rondom de woning is gesitueerd is voorzien van een overdekt terras, 2 houten tuinhuisjes en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit en geheel omheind waardoor u heerlijk in rust kunt vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101JZ005
Adres: Bellekeweg 5
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 389.000  k.k