Bel me terug

Brikkenstraat 25, Maasbracht

  • |
  • |

GOED  ONDERHOUDEN  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET GARAGE EN  AANBOUW  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING.

De woning beschikt o.a. over een ruime lichte woonkamer en mooie leefkeuken met keukenopstelling. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, 1 slaapkamer is ensuite met de 2e badkamer voorzien van douche en wastafel,  badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. De 2e  verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevinden zich 2 slaapkamers en een berging. Leuke geheel omheinde onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1963. 
Oppervlakte grond: 199m².
Woonoppervlakte: ca. 129m².
Inhoud woning: ca. 429m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Souterrain: Provisiekelder hier zijn tevens de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Begane grond: Entreehal  voorzien van  laminaatvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte. Ruime en lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer en veel lichtinval. Keurige leefkeuken (ca. 4.28 x 2.00m) met aanbouw. Mooie keukenopstelling voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gasfornuis, afzuiging en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin en het overdekte terras. Garage (ca. 6.97 x 2.94m) welke is voorzien van een sectionaal poort en 8 zonnepanelen. 

Eerste verdieping: Overloop v.v. laminaatvloer. 3 ruime slaapkamers (ca. 2.19 x 3.59m / 3.74 x 3.40m / 3.37 x 3.72m) met een lichte laminaatvloer. 1 slaapkamer is ensuite met de 2e badkamer voorzien van douche en wastafel. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.50 x 2.17m) welke is voorzien van een wastafel met meubel, ligbad en toilet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevinden zich 2 slaapkamers (ca. 3.26 x 3.80m / 2.74 x 2.18m) met laminaatvloer en muurkast. Berging, hier is tevens in HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van een overdekt terras. De tuin is geheel omheind en bereikbaar middels een zijingang.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051ES025
Adres: Brikkenstraat 25
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051ES
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT