Bel me terug

Littersven 12, Echt

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN RUIME VRIJSTAANDE WONING GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE NABIJ ALLE VOORZIENINGEN!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime en lichte L-vormige woonkamer met schuifpui, moderne open keuken en berging. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, berging en een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en toilet. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras, tuinberging, gazon en borders. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1991.
Oppervlakte grond: 272 m².
Woonoppervlakte: ca. 110 m².
Inhoud woonhuis: ca. 467 m³.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom, 2007), vloerverwarming, 3 airco's, 22 zonnepanelen.

Begane grond: Entreehal voorzien van tegelvloer. Meterkast. Keurige geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Royale L-vormige woonkamer (ca. 38m²) voorzien van een tegelvloer, schuifpui en grote raampartijen. Moderne open keuken (2009) geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: koelkast, diepvries, combi-magnetron, inductie kookplaat en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (excl. garage). Middels de keuken heeft u toegang tot de voormalige garage/bergingen welke is voorzien van een sectionaalpoort. Carport (2017). 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 royale slaapkamers (ca. 2.96 x 4.15m / 3.37 x 2.83m / 2.93 x 4.88m) welke alle zijn voorzien van airco's en één van een muurkast. Moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel. Washok welke is voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen, hier is tevens de HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap en in gebruik als bergzolder.

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, tuinberging (ca. 2.98 x 3.75m), gazon en borders. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102CG012
Adres: Littersven 12
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102CG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT