Bel me terug

Slekkerstraat 10, Echt

  • |
  • |

RUIME VRIJSTAANDE WONING MET BERGING GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer en suite met originele schuifdeuren, serre, keuken en keurige badkamer. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en badkamer met toilet, douche en wastafel. Ruime achtertuin welke is voorzien van een terras, berging, gazon en een diversiteit aan planten, struiken en bomen. De tuin geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Deze woning is gelegen in het gehucht “Slek. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1953.
Oppervlakte grond: 743 m².
Woonoppervlakte: ca. 130 m².
Inhoud woonhuis: ca. 495 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met enkele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom, 2013).

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal. Ruime woonkamer en suite voorzien originele schuifdeuren en een laminaatvloer. Ruime serre met uitzicht op de achtertuin. Keuken welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een elektrisch fornuis en afzuiging. Toiletruimte (2016). Keurige badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafel (2016). 

Eerste verdieping: Middels overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van vloerbedekking. Badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is in gebruik als bergzolder.

Tuin: Ruime achtertuin welke is voorzien van een terras, berging, gazon en een diversiteit aan planten, struiken en bomen. De tuin geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VK010
Adres: Slekkerstraat 10
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT