Bel me terug

Schrevenhofsweg 3, St. Joost

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE BUNGALOW MET GARAGE, GELEGEN OP EEN MOOIE, RUSTIGE LOCATIE. 

De woning is voorzien van een ruime doorzon woonkamer, keurige leefkeuken, bijkeuken, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 voorzien zijn van muurkasten, badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Royale tuin welke rondom de woning is gesitueerd is voorzien van een ruim terras, gazon en borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit en is geheel omhein waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

St. Joost beschikt over diverse voorziening en een basisschool. Het nabijgelegen Echt, bereikbaar in slechts 5 minuten, biedt daarnaast de luxe van een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de N271, A2 en de A73.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1968.
Perceeloppervlakte: 531 m².
Inhoud: ca. 378 m³, garage ca. 76 m³.
Woonoppervlakte: ca. 89 m². 
Inpandige bergruimte: ca. 40 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV-ketel.

Begane grond: Entreehal voorzien van een plavuizenvloer. Meterkast. Toiletruimte. Ruime doorzon woonkamer (ca. 3.76 x 3.87m + 3.06 x 5.07m) voorzien van een laminaatvloer. Leefkeuken (ca. 2.07 x 2.67m) met keukenopstelling, geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een afwasmachine, oven, kookplaat, afzuiging en een koelkast. Bijkeuken (ca. 2.68 x 3.21m) voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. Bergkast (ca. 1.98 x 1.18m). Middels de hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers (ca. 4.30 x 3.22m + 2.29 x 2.62m + 3.68 x 2.04m) waarvan 2 voorzien van muurkasten. Badkamer (ca. 1.82 x 1.42m) voorzien van een douche en een wastafel. Garage (ca. 6.97 x 3.79m).

Eerste verdieping: Bereikbaar middels vlizotrap, in gebruik als bergzolder.

Tuin: Royale tuin welke rondom de woning is gesitueerd is voorzien van een ruim terras, gazon en borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit en is geheel omheind.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6112AB003
Adres: Schrevenhofsweg 3
Woonplaats: St. Joost
Postcode: 6112AB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Bungalow
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT