Bel me terug

Zwembadweg 2-28, Posterholt

  • |
  • |

Genieten in uw eigen vakantie woning? Dat kan in deze halfvrijstaande woning welke is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, toilet en wastafel en berging op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van een dubbele slaapkamer. 

Vakantiepark 't Posterbos ligt midden in een bosrijke omgeving met vele wandelpaden, ideaal voor wandelaars. Het park beschikt over vele faciliteiten zoals oa. een buitenzwembad, kinderspeeltuin, ligweide met vijver, skeelerpaden, airtrampoline en een tennisbaan.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1978.
Oppervlakte grond: 243 m²
Woonoppervlakte: 54 m²
Inhoud: 200 m³
Verwarming / warmwater: middels CV ketel (2016)
Kozijnen: gedeeltelijk dubbele beglazing

De parkkosten bedragen € 1.850,-/jaar (2019) en zijn inclusief;
- opstalverzekering
- inboedelverzekering
- waterverbruik
- waterzuiveringsschap
- toeristenbelasting
- gebruik (en onderhoud) van het zwembad
- gebruik (en onderhoud) van de tennisbanen
- groenonderhoud
- kabel TV
- afvalstoffenheffing
- onderhoud cv-ketel

Begane grond: Entreehal. Ruime woonkamer voorzien van een keurige plavuizenvloer, haard, en schuifpui welke u toegang geeft tot het terras en de tuin. Keuken welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuiging, magnetron en afwasmachine. Badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Berging (ca. 2 x 2m) hier is tevens de installatie van de CV-ketel geïnstalleerd.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich een dubbele slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en kastenwand.

Tuin: De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een terras, borders, tuinhuis en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6061ez000
Adres: Zwembadweg 2-28
Woonplaats: Posterholt
Postcode: 6061ez
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT