Bel me terug

Kempenweg 55, Obbicht

  • |
  • |

ROYALE VRIJSTAANDE JAREN 30 VILLA MET BIJGEBOUW (ca. 150m²)  EN HUISWEIDE GELEGEN IN EEN LANDELIJKE WOONOMGEVING OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFS 4350M².

Deze charmante villa is op de begane grond o.a. voorzien van een riante living, moderne keuken voorzien van alle gemakken en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 4 royale slaapkamers met grindvloer en een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich nog een volwaardige slaapkamer. De rondom de woning gesitueerde tuin is fraai aangelegd met met direct achter het huis een overdekt terras, gazon, vijverpartij en diversiteit aan vaste beplanting. Grenzend aan de tuin bevindt zich een riante huisweide. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. Naast het huis is een royale oprit aanwezig, welke plaats biedt voor meerdere auto's. 

Obbicht ligt op het smalste stukje van Zuid-Limburg. Het dorp ligt omsloten tussen het Julianakanaal en de Maas. Obbicht heeft een basisschool, overige voorzieningen zoals winkels, speeltuin, zwembad zijn in de buurtdorpen te vinden. Uitvalswegen richting autosnelweg A2 zijn nabij gelegen waardoor plaatsen als Sittard, Eindhoven en Maastricht goed bereikbaar zijn.
 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1933.
Oppervlakte grond: 4350 m².
Woonoppervlakte: Ca. 220 m².
Externe bergruimte: 150 m².
Inhoud woonhuis: Ca. 875 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-ketel.

Begane grond: Entreehal voorzien van een plavuizenvloer. Meterkast. Royale woonkamer voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en open haard. Middels de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras en de fraaie tuin. Moderne keuken welke is geplaatst in een wandopstelling en kookeiland. Als apparatuur heeft men gekozen voor een afwasmachine, koelkast, oven, combi-oven, 5-pits kookplaat en afzuiging. Bijkeuken voorzien van een keukenblokje en de aansluitingen voor wassen en drogen. Portaal. Toiletruimte met fonteintje. Royaal bijgebouw welke voor meerdere doeleinden is geschikt.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 4 royale slaapkamers met grindvloer. 1 slaapkamer is voorzien van een muurkast. Moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche en zwevend toilet. 

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping bevindt zich een volwaardige 5e slaapkamer.

Tuin: De rondom de woning gesitueerde tuin is fraai aangelegd met met direct achter het huis een overdekt terras, gazon, vijverpartij en diverse vaste beplanting. Grenzend aan de tuin bevindt zich een riante huisweide. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. Naast het huis is een royale oprit aanwezig, welke plaats biedt voor meerdere auto's. 

Bijgebouw / garage / hobbyruimte: Gebouwd in 2000 en volledig geïsoleerd en voorzien van een vliering, rolpoort, toiletruimte en keukenblok. Totaal ca. 150 m².

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6125AB055
Adres: Kempenweg 55
Woonplaats: Obbicht
Postcode: 6125AB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (koopprijs) VERKOCHT