Bel me terug

Aasterbergerweg 84, Echt

  • |
  • |

NOSTALGISCH WONEN IN EEN VRIJSTAANDE BOERDERIJ WONING, BOUWJAAR 1873, OP EEN LANDELIJKE LOCATIE.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een royale L-vormige woonkamer, open keuken, opkamer, bijkeuken met sauna, sfeervolle zitkamer met open haard , badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een royale tussenkamer en toiletruimte. Ruime tuin welke is voorzien van een terras, vijver en een diversiteit aan planten, bloemen, bomen en struiken. De tuin is geheel omheind. 

Het multifunctionele object (denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte e.d.) is gelegen op landelijke locatie met mooie natuur en vele wandel en fiets routes maken dit tot een echt liefhebbersobject.

Aasterberg (Limburgs: Aosterberg) is een gehucht in de gemeente Echt-Susteren wat in 1840 is ontstaan.
Echt/Aasterberg is centraal gelegen in midden Limburg en goed bereikbaar. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Grote steden zoals Maastricht / Heerlen /  Venlo / Eindhoven / Nijmegen liggen binnen handbereik.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1873.
Oppervlakte grond: 684m².
Woonoppervlakte: Ca. 268 m².
Bergruimte: 48 m².
Inhoud woonhuis: Ca. 830 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-ketel (huur, 2017)

Begane grond: Entreehal. Toiletruimte met fonteintje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de royale L-vormige woonkamer voorzien van een kachel en veel authentieke details. Middels 2 openslaande tuindeuren heeft u toegang tot het terras en de tuin. Bijkeuken met sauna, keukenblok en de aanslutingen voor wassen en drogen. Nette badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Knusse open keuken met granieten werkblad is geplaatst in een U opstelling. De authentieke keuken is voorzien van een los fornuis, afzuiging, koelkast, vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich een opkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een gezellige doch ruime woonkamer met mooie open haard partij.

Eerste verdieping: Middels de authentieke trap en overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan er 1 is voorzien van een wastafel en toilet. Royale tussenkamer. 

Tuin: Ruime tuin welke is voorzien van een terras, vijver en een diversiteit aan planten, bloemen, bomen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over privacy geniet.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101PC084
Adres: Aasterbergerweg 84
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101PC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 309.000  k.k