Bel me terug

Pastoor Siebenstraat 2, St. Odilienberg

  • |
  • |

SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WONING MET BINNENPLAATS, ROYALE TUIN EN MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW GELEGEN IN EEN LANDELIJKE WOONOMGEVING. 

Aan de rand van Sint Odiliënberg ligt deze sfeervolle vrijstaande woning met grote tuin. De woning beschikt o.a. over een gezellige doorzon-woonkamer, fijne keuken in hoekopstelling (2012) en bijkeuken (2017). Heeft twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer (2014) op de eerste verdieping. De tuin meet maar liefst een oppervlakte van 300 m2! Verder beschikt dit woonhuis deels over dubbele beglazing, kunststof kozijnen en rolluiken. 

Sint Odiliënberg is gelegen aan de Roer en beschikt over vele dagelijkse en recreatieve voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants en sportaccommodaties. Op een steenworp afstand liggen de aansluitingen op de snelwegen A73 en A2, alsmede de stad Roermond en de Duitse grens. 

Wij laten u graag deze woning zien!

Bouwjaar: 1951.
Oppervlakte grond: 525 m².
Woonoppervlakte: ca. 96 m².
Oppervlakte garage: ca. 24 m²
Inhoud woonhuis: ca. 312 m³.
Inhoud garage: ca. 108 m³.
Kozijnen: Houten / kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV ketel (huur, 2010).

Begane grond: Entreehal voorzien van meterkast, toegang tot kelder en woonkamer. Gezellige lichte doorzon-woonkamer voorzien van een keurige laminaatvloer. Sfeervolle keuken geplaatst in een hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Middels de keuken heeft u toegang tot een portaal, hier bevindt zich een toiletruimte met fonteintje (2017) en de toegangsdeur tot de binnenplaats. Achter dit tussenportaal bevindt zich de bijkeuken met elektra, verwarming en warm en koud water. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin. Via de binnenplaats is een  separate multifunctionele (bedrijfs)ruimte bereikbaar, met vliering, elektra, verwarming, warm en koud water en de aansluitpunten voor witgoed. Deze ruimte heeft tevens een dubbele ingang aan de straatzijde. 

Eerste verdieping: Via de overloop is de eerste verdieping bereikbaar, waar zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer bevinden. De moderne badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, wastafel met meubel en 2e toilet. De gehele bovenverdieping is afgewerkt met laminaatvloer, de badkamer met tegelvloer.  In één  van de slaapkamers en op de overloop bevindt zich een muurkast. Tenslotte is via de overloop een derde ruimte toegankelijk, die thans dienst doet als walk-in closet.

Tuin: Royale tuin welke beschikt over een terras, gazon, een diversiteit aan planten, struiken en bomen. Een deel van de tuin is over een oppervlakte van 150 m2 afgezet met hekwerk en doet thans dienst als dierenweide. De tuin is bereikbaar via de bijkeuken en via een aparte zij-ingang naast de woning. 
 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6077AJ002
Adres: Pastoor Siebenstraat 2
Woonplaats: St. Odilienberg
Postcode: 6077AJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 249.000  k.k