Bel me terug

Wilhelminalaan 210, Echt

  • |
  • |

RUIME 2- ONDER-1-KAPWONING  MET  AANBOUW  EN  SERRE, BERGING  EN  GARAGE  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING  MET  ALLE  VOORZIENINGEN OP  EEN  STEENWORP  AFSTAND.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een lichte doorzonwoonkamer, ruime leefkeuken en een gezellige serre. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De keurig onderhouden, op het Zuiden gesitueerde achtertuin is voorzien van een terras, ruim gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en bomen. De tuin is geheel omheind waardoor u van voldoende privacy geniet. Kortom een heerlijke plek om te genieten. 

Deze woning is nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen om de hoek. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1962.
Oppervlakte grond: 311 m².
Woonoppervlakte: ca. 103 m².
Inhoud woonhuis: ca. 362 m³.
Kozijnen: Houten / kunststof kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom)

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal met lichte tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte. Lichte woonkamer voorzien van veel lichtinval. Ruime keuken welke is geplaatst in een wandopstelling, voorzien van een tegelvloer, gasfornuis en afzuiging. Lichte serre met de aansluitingen voor wassen en drogen. Ruime garage (ca. 8.32 x 2.85m).

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 keurige slaapkamers. Geheel betegelde badkamer voorzien van een wasbak en douchecabine. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap. 

Tuin: De keurig onderhouden, op het Zuiden gesitueerde achtertuin is voorzien van een terras, , berging (ca. 2.92 x 1.71m) ruim gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en bomen. De tuin is geheel omheind waardoor u van voldoende privacy geniet. Kortom een heerlijke plek om te genieten. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101JL210
Adres: Wilhelminalaan 210
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT