Bel me terug

Wilhelminalaan 1, Posterholt

  • |
  • |

KEURIG  ONDERHOUDEN, RUIME  GESCHAKELDE  WONING  MET  DUBBELE  GARAGE, GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer en nette leefkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en geheel betegelde badkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van bestrating, terrasoverkapping en borders met bloemen en stuiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, sportclubs, basisschool en openbaar vervoer. De Duitse grens,  Roermond en autosnelweg A73 zijn makkelijk en snel bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1962.
Oppervlakte grond: 260m².
Woonoppervlakte: Ca. 96m².
Inhoud woonhuis: Ca. 527m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.    
Verwarming/warmwater: HR combi CV-ketel.
 

Souterrain: De woning is voorzien van een provisiekelder.

Begane grond: Entreehal, meterkast en toiletruimte voorzien van een zwevend toilet. Ruime woonkamer voorzien van een tegelvoer, kachel en bar. Nette woonkeuken geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: koelkast, combimagmetron, vaatwasser, gasfornuis en afzuiging. 

Eerste verdieping: Overloop. Muurkast. De verdieping telt 3 nette slaapkamers. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine en wastafel. 

Tweede verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar middels vlizotrap. Hier bevindt zich een bergzolder.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van bestrating, terrasoverkapping en borders met bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind en biedt u voldoende privacy. Ruime dubbele garage (ca. 48m²).

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6061AX001
Adres: Wilhelminalaan 1
Woonplaats: Posterholt
Postcode: 6061AX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 189.000  k.k