Bel me terug

Tulpenstraat 12, Echt

  • |
  • |

STARTERS OPGELET!! RUIME INSTAPKLARE TUSSENWONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime lichte woonkamer, luxe keuken voorzien van alle gemakken en een berging. De eerste verdieping is voorzien van ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. Goed onderhouden en privacybediende achtertuin welke is voorzien van een terras, gazon, borders met diverse planten en bloemen en een tuinhuis. De tuin is middels achteringang te bereiken.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1956.
Oppervlakte grond: 198 m².
Woonoppervlakte: ca. 95m².
Inhoud woning: ca. 310m³.
Ligging tuin: Zuid.
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV- ketel  (2008).

Souterrain: Provisiekelder

Begane grond: Entreehal voorzien van tegelvloer. Meterkast. Gehele betegelde toiletruimte. Ruime licht woonkamer (ca. 44m²) voorzien van een keurige tegelvloer met vloerverwarming. Middels een pui heeft u toegang tot het terras en de mooie tuin. Moderne keuken welke is voorzien van een aanbouwkeuken met granieten aanrechtblad. Als apparatuur heeft men gekozen voor een 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuiging, vaatwasser, koelkast en elektrische oven. Inpandige berging welke is voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen.

Eerste verdieping: Overloop. 2 ruime slaapkamers (ca. 4.94 x 3.56m en 2.63 x 2.82m) welke beide zijn voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafel met meubel en een douchecabine.

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Goed onderhouden en privacybediende achtertuin welke is voorzien van een terras, gazon, borders met diverse planten en bloemen en een tuinhuis. De tuin is middels achteringang te bereiken.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101NK012
Adres: Tulpenstraat 12
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101NK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT