Bel me terug

Lambertusstraat 49, Neeritter

  • |
  • |

RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, MULTIFUNCTIONELE RUIMTE EN PRIVACYBEDIENDE ACHTERTUIN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval, open keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken en hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer en een bergruimte. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en biedt u voldoende privacy.

Neeritter is een pittoresk dorp met diverse culturele activiteiten en het startpunt van meerdere fiets- en wandelroutes door Nederlands en Belgisch Limburg. Neeritter is gelegen nabij Thorn en Maaseik (B) en beschikt over een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht-Eindhoven.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1984.
Oppervlakte grond: 201m².
Woonoppervlakte: ca. 140 m².
Inhoud woonhuis: ca. 490  m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken en horren. 
Verwarming/warmwater: CV ketel (2019).

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte voorzien van fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 7.94 x 3.65m) met veel lichtinval, voorzien van een keurige laminaatvloer. Open keuken geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Ruime bijkeuken welke is voorzien van de aansluiting voor wassen en drogen.  Multifunctionele (ca. 8.58 x 2.69m) ruimte welke voor meerdere doeleinde is geschikt (kantoor /  hobbyruimte / slaapkamer), voorzien van een laminaatvloer. Carport voorzien van een elektrische poort. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 4.44 x 3.73 / 3.73 x 3.44m / 2.11 x 3.40m). Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer (ca. 4.04 x 3.72m) en een bergruimte, hier is tevens de CV installatie geplaatst.

Tuin: Keurige onderhoudsvriendelijk tuin welke is voorzien van kunstgras. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6015AR049
Adres: Lambertusstraat 49
Woonplaats: Neeritter
Postcode: 6015AR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 219.000  k.k