Bel me terug

Luikstraat 24, Maasbracht

  • |
  • |

ZEER  GOED  ONDERHOUDEN  EN  INSTAPKLARE  FRAAIE  TUSSENWONING  MET  OVERKAPPING  EN  BERGING  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING  NABIJ ALLE  VOORZIENINGEN.

De woning biedt veel ruimte, o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, moderne keuken voorzien van alle gemakken, 3 keurige slaapkamers en geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Knusse en onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een mooi terras met overkapping, planten en bloemen. Berging (ca. 3.12 x 2.70m). De tuin is bereikbaar middels achteringang. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de Havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1978.
Perceeloppervlakte: 130 m².
Inhoud: ca. 365 m³.
Woonoppervlakte: ca. 100 m². 
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (Vaillant 2000, eigendom).

Begane grond: Entreehal voorzien van laminaatvloer. Meterkast. L-vormige woonkamer (ca. 37m²) voorzien van een mooie laminaatvloer en veel lichtinval. Moderne keuken (2013) welke aan beide zijde is voorzien van een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een koelkast, gasfornuis, afzuiging, combi-magnetron en een diepvries, vaatwasser. Middels de keuken / eetkamer heeft u toegang tot het overdekte terras en de tuin. Portaal. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. 

Eerste verdieping: Overloop. Middels de overloop heeft u toegang tot de 3 keurige slaapkamers (ca. 13, 10 en 11m²) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Bergkast met aansluitingen witgoed. Geheel betegelde badkamer (2011) voorzien van een ligbad, zwevend toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap en in gebruik als bergzolder met opstelling CV ketel. 

Tuin: Knusse en onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een ruim terras met overkapping, planten en bloemen. Gemetselde berging. De tuin is tevens bereikbaar middels achteringang. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051LK024
Adres: Luikstraat 24
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051LK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT