Bel me terug

Houtstraat 78, Echt

  • |
  • |

RUIME EN SFEERVOLLE BOERDERIJWONING MET GARAGE, ZWEMBAD EN DIVERSE BIJGEBOUWEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFS 910M². 

Deze boerderijwoning biedt u sfeer, ruimte, comfort en gezelligheid. Dit alles is gelegen in een oase van rust nabij het centrum. De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met houten vloer, kantoorruimte/opkamer, royale tuinkamer, woonkeuken, bijkeuken, mooie ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De eerste verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers en 2 hobby-/bergruimtes. Keurig verzorgde diepe achtertuin voorzien van een overdekt terras, prieel, gazon, verwarmd zwembad, sfeervolle open en gesloten schuurtjes en een diversiteit aan planten, bloemen, struiken en bomen.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1880. Gerenoveerd.
Oppervlakte grond: 910m².
Woonoppervlakte: ca. 200m².
Inpandige bergruimte: ca. 85m².
Inhoud woonhuis excl. garage: ca. 1265m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (huur).

Souterrain: Gewelfde provisiekelder (ca. 9m²).

Begane grond: Royale entreehal met eiken houten trap naar de 1e verdieping. Toilet. Meterkast. Ruime en lichte woonkamer (ca. 44m²) voorzien van een mooie houten vloer en kachel. Kantoor/opkamer (ca. 9m²). Ruime tuinkamer (ca. 47m²) met schuifpui welke uitzicht en toegang biedt tot de mooie tuin en overdekte terras. Keurige woonkeuken (ca. 13m²) welke is voorzien van een aanbouwkeuken, geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast en magnetron. Praktische bijkeuken (ca. 9m²) voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. De bijkeuken is via een achteringang te bereiken. Vanuit deze achteringang is tevens de garage bereikbaar. Ruime geheel betegelde badkamer (ca. 15m²) welke is voorzien van een ligbad (jacuzzi), dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Royale garage (ca. 25m²) voorzien van een elektrische poort.

Eerste verdieping: Middels de ruime overloop heeft u toegang tot 4 slaapkamers (ca. 8m², 15m², 11m² en 9m²). Tevens bevinden zich hier 2 hobby/bergruimtes. 

Tuin: Keurig verzorgde diepe achtertuin, welke is voorzien van een royaal overdekt terras (ca. 33m²), mooi prieel, gazon, verwarmd zwembad (ca. 10m x 4m en 1.70m diep), sfeervolle open en gesloten schuurtjes en een diversiteit aan planten, bomen, struiken en bloemen. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BK078
Adres: Houtstraat 78
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT