Bel me terug

Prinsenbaan 4, Koningsbosch

  • |
  • |

GELIJKVLOERS WONEN!!

Goed onderhouden vrijstaande bungalow met garage welke voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden, gelegen op en royaal perceel van 1305m².

De woning is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval, tuinkamer, keurige leefkeuken, 2 ruime slaapkamers en geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafelmeubel en toilet. In het souterrain bevindt zich de garage en 4 kelderruimtes. De woning beschikt over een fraai aangelegde tuin welke rondom de woning is gesitueerd. De tuin is aangelegd met prachtige beplanting, tuinhuis, vijver, diverse terrassen om te genieten van zowel de zon als schaduw en biedt u veel privacy en rust.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1965.
Perceeloppervlakte: 1305m².
Inhoud: woning ca. 800m³. 
Woonoppervlakte: ca. 124m².
Inpandige bergruimte: 110 m².
Kozijnen: Grotendeels dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (1996, eigendom).
Isolatie: Spouwmuur.

Souterrain: Geheel onderkelderd. In het souterrain bevindt zich de garage (ca. 8.68 x 4.73m) en 4 ruimtes (ca. 3.06 x 2.70m / 2.70 x 4.10m / 3.97 x 4.70m en 3.97 x 4.08m) die voor meerdere doeleindes geschikt zijn. Tevens zijn hier de aansluitingen voor wassen en drogen en de opstelling van de CV ketel geïnstalleerd.

Begane grond: Ruime entreehal met tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Royale woonkamer (ca. 4.73 x 7.97m) met veel lichtinval en voorzien van een keurige tegelvloer en kachel. Ruime leefkeuken (ca. 2.90 x 4.20m) met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een gasfornuis met afzuiging, combi-magnetron, koelkast, diepvries en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het overdekte terras en de mooie tuin. 2 keurige slaapkamers (ca. 4.10 x 4m en 4 x 3m) . Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel, douchecabine en toilet.

Tuin: De woning beschikt over een fraai aangelegde tuin welke rondom de woning is gesitueerd. De tuin is aangelegd met prachtige beplanting, vijver en diverse terrassen om te genieten van zowel de zon als schaduw. Het terras direct achter de woning beschikt over een overkapping en verderop in de tuin staat een houten tuinberging. 
 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104BG004
Adres: Prinsenbaan 4
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104BG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Bungalow
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT