Bel me terug

Vlaskuilseweg 31, Maria-Hoop

  • |
  • |

RUIME  UITGEBOUWDE  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET  VRIJSTAANDE  DUBBELE  GARAGE, CARPORT  EN  BERGING  OP  EEN  ROYAAL  PERCEEL  VAN  1226m²

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vorming woonkamer, open keuken, tuinkamer en een hobby-/speelruimte. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche. 
De ruime tuin is voorzien van een siertuin en groentetuin met deels een afgerasterd gedeelte voor pluimvee, is geheel omheind en vrij gelegen aan de achterzijde waardoor u over voldoende privacy beschikt. De achtertuin is via oprit bereikbaar voor auto's. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1976, garage 1990.
Inhoud: Woonhuis ca. 515m³, garage ca. 700m³.
Woonoppervlakte: ca. 138m².
Externe bergruimte: ca. 200m².
Oppervlakte grond: 1226m².
Kozijnen: Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en grotendeels rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Souterrain: Royale bergkelder (ca. 30m²).

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer voorzien van een parketvloer. Open keuken welke is voorzien van een aanbouwkeuken geplaatst in een wandopstelling. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuiging, oven, koelkast, magnetron en vaatwasser. Ruime tuinkamer (ca. 4.10 x 2.80m). Kantoor / hobby-/speelruimte. Carport met lichtkoepel. Vrijstaande dubbele garage (ca. 7.50 x 8.16m). De garage is onderkelderd en voorzien van een bergzolder. Achter de garage bevindt zich nog een royale bergruimte (ca. 8.38 x 4.46m).

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn de 3 royale slaapkamers te bereiken (ca. 2.41 x 4.09m / 5.05 x 2.78m / 3.43 x 3.50m), waarvan er 2 voorzien zijn van muurkasten. Geheel betegelde badkamer (ca. 1.72 x 3.44m) voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken (ca. 5.20 x 5.33m).

Tuin: Keurig aangelegde en ruime achtertuin. Welke is voorzien van een siertuin, groentetuin met deels een afgerasterd gedeelte voor pluimvee.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105CN031
Adres: Vlaskuilseweg 31
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT