Bel me terug

In het Broek 5-158, Stevensweert

  • |
  • |

Op het fraaie bungalowpark Porta Isola gelegen perfect onderhouden vrijstaande recreatiewoning. 

De woning is ingedeeld met o.a. een ruime / sfeervolle woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken alwaar de aanbouw keuken is geplaatst, bijkeuken, 3 verzorgde slaapkamers, moderne badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Het fraaie en rustige bungalowpark ligt in het historische vestingstadje Stevensweert nabij havengebied en recreatiegebied “de Maasplassen”. Tevens gelegen op 25 autominuten van Zuid-Limburg en nabij de Belgische en Duitse grens. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Oppervlakte grond: Ca. 285m² eigen grond.
Inhoud: Ca. 347 m3.  
Woonoppervlakte: Ca. 90 m².
Bouwjaar: 2000. 
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR Combi CV-ketel (2013, eigendom).

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 8.40 x 5.71m + 5.71 x 3.11m)) welke voorzien is van een mooie laminaatvloer. Via openslaande tuindeuren heeft u direct toegang naar het buitenterras en de verzorgde tuin. Keuken welke in open verbinding staat met de woonkamer. De keukenopstelling is voorzien van de navolgende apparatuur:  4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Bijkeuken (ca. 2.57 x 2.91m). Hierin bevindt zich de opstelling van de C.V. Combiketel (2013) en zijn de aansluitingen voor de was- en droogmachine. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 2.92 x 2.90m en 3.90 x 2.70m en 3.69 x 2.95m) alle voorzien van een keurige laminaatvloer. Moderne badkamer (ca. 2.53 x 1.90m) welke is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar. bergzolder.

Tuin: In de verzorgde op het zuiden gelegen tuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is ingericht met een ruim terras, grasveldje en een diversiteit aan bloemen, stuiken en planten.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107BG000
Adres: In het Broek 5-158
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT