Bel me terug

Narcissenstraat 58, Echt

  • |
  • |

RUIM  APPARTEMENT  GELEGEN  OP  DE  3e  VERDIEPING  MET  BERGING  OP  DE  BEGANE  GROND. 

Het appartement is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met toegang naar het balkon, keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. 

Het appartement is gelegen op loopafstand van NS station, bushalte, stadscentrum Echt en nabij belangrijke uitvalswegen zoals de A2, A73 en de Rijksweg N295. Ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van het appartement. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: ca. 1968.
Omgeving: Centraal gelegen nabij alle voorzieningen.
Inhoud: ca. 211m³.
Woonoppervlakte: ca. 75m².
Interne berging: ca. 10m²
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: Combi-CV ketel (2004, eigendom).
Bijdrage VVE: ca. € 106,11,-- per mnd inclusief waterverbruik, reservering groot onderhoud, dagelijks onderhoud, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimte, opstalverzekering en beheerskosten. 

BEGANE GROND: Centrale ingang, brievenbussen en bellenplateau, toegang tot berging (ca. 2023 x 4059m). 

DERDE VERDIEPING: Entreehal. Toiletuimte met fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 6.92 x 3.65m). Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon (Zuid, met vrij uitzicht over groenvoorziening). Keuken (ca. 2.80 x 2.55m) voorzien van keukenblok met afzuiging en de aansluiting voor de wasmachine. 2 slaapkamers (ca. 3.27 x 3.65m en 5.16 x 2.14m) met praktische muurkast. Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement (zuiden)

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101LL058
Adres: Narcissenstraat 58
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101LL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Appartement
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT