Bel me terug

Littersven 5, Echt

  • |
  • |

RUIME, GOED ONDERHOUDEN EN INSTAPKLARE  HALF  VRIJSTAANDE  WONING MET ROYALE AANBOUW EN 4 SLAAPKAMERS!!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, bijkeuken, berging en badkamer met inloopdouche. De eerste verdieping biedt u 4 royale slaapkamers. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een royale houten overkapping en borders. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: 202 m².
Inhoud: ca. 405 m³.
Woonoppervlakte: ca. 114 m². 
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom, 2011).
 

Begane grond: Entreehal voorzien van vloerverwarming. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet. Royale woonkamer met veel lichtinval, voorzien van een keurige laminaatvloer. Ruime open keuken welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een vaatwasser, oven, keramische kookplaat, afzuiging, koelkast en diepvries. Bijkeuken welke is voorzien van een keukenblokje. Moderne geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een toilet. Berging met tegelvloer.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 4 ruime slaapkamers alle voorzien van een mooie laminaatvloer. De aansluitingen voor een badkamer op de eerste verdieping zijn aanwezig.

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap. Tevens is hier de HR combi CV ketel geplaatst.

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een royale houten overkapping en borders. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt en heerlijk kunt vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102CG005
Adres: Littersven 5
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102CG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT