Bel me terug

Molenlaan 54, Susteren

  • |
  • |

2 rechterhanden gezocht voor deze halfvrijstaande woning met garage gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Susteren!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een woonkamer, serre en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een terras met overkapping en een gazon. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

De woning dient gemoderniseerd te worden!!

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1960.
Oppervlakte grond: 243m².
Woonoppervlakte: ca. 77m².
Inhoud: ca. 332m³.
Kozijnen: Houten / Kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV ketel (Radson).

 

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte. Woonkamer (ca. 5.49 x 3.50m) voorzien van een lichte laminaatvloer. Serre (ca. 3.39 x 3.09m). Keuken (ca. 3.81 x 2.49m) voorzien van een keukenblokje. 

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers (ca. 3.50 x 2.34m / 2.17 x 2.50m / 3.49 x 3.14m). Badkamer (ca. 2.47 x 1.25m) voorzien van een douche en een wastafel.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is voorzien van een terras met overkapping en een gazon. De tuin is bereikbaar middels een zijingang en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114GR054
Adres: Molenlaan 54
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114GR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT