Bel me terug

Haagbeukstraat 14, Echt

  • |
  • |

Moderne, levensloopbestendige, instapklare en ruime geschakelde woning met garage!!

Deze woning is op de begane grond voorzien van een ruime L-vormige woonkamer met schuifpui, moderne keuken voorzien van alle gemakken, ruime slaapkamer / kantoor-/hobbyruimte, badkamer met ligbad, berging en separate toiletruimte. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en moderne geheel betegelde badkamer met  inloopdouche, wastafel met meubel en zwevend toilet. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een royaal terras en gazon. De tuin is geheel omheind en vrij gelegen aan de achterzijde waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 2010.
Oppervlakte grond: 278m².
Woonoppervlakte: ca. 129m².
Inhoud: ca. 530m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 48m²) voorzien van een keurige tegelvloer met vloerverwarming en schuifpui, welke u toegang geeft tot het ruime terras en tuin. Moderne half open keuken (ca.  2.53 x 2.40m) geplaatst in een U opstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Middels tussen hal is de ruime 4e slaapkamer/kantoor-/hobbyruimte bereikbaar, met toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Berging/wasruimte met aansluitingen voor wassen en drogen, hier is tevens de CV installatie geplaatst. Toiletruimte met fonteintje. Royale garage (ca. 3.48 x 5.95m). 

Eerste verdieping: Overloop met bergkast. 3 ruime slaapkamers (ca. 3.00 x 5.53m / 2.30 x 3.07m / 2.36 x 3.42m) alle voorzien van een keurige laminaatvloer. Moderne geheel betegelde badkamer (ca. 2.36 x 2.10m) voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met meubel.

Tuin: Keurig verzorgde en onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is voorzien van een ruim terras en gazon. De tuin is geheel omheind en vrij gelegen aan de achterzijde waardoor u over voldoende privacy beschikt. De zonnige tuin is gelegen op het westen. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101DZ014
Adres: Haagbeukstraat 14
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101DZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (koopprijs) VERKOCHT