Bel me terug

Molenweg 59, Maasbracht

  • |
  • |

Ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met garage gelegen op een royaal perceel.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met parketvloer en tuindeuren naar het terras, leefkeuken, bijkeuken en garage. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een keurige badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. De goed onderhouden en rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een terras, tuinhuis, royaal gazon en een diversiteit aan planten, bomen, stuiken en bloemen. Door de vrije ligging aan de achterzijde geniet u van voldoende privacy. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1997.
Perceeloppervlakte: 720 m².
Inhoud: ca. 725 m³.
Woonopperlvakte: ca. 172 m².
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel.

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 20m²).

Begane grond: Entreehal. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje. Royale woonkamer (ca. 35m²) voorzien van een mooie parketvloer en tuindeuren welke u toegang geven tot de goed onderhouden tuin.  Leefkeuken (ca. 16m²) welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuiging, oven en koelkast. Bijkeuken (ca. 9m²) hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen, tevens is hier de CV installatie geïnstalleerd. Royale garage (ca. 20²).

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 7.40 x 4m / 3.83 x 3.50m / 3.50 x 5.09m), welke voorzien zijn van een keurige PVC vloer. De master bedroom is voorzien van een balkon. Badkamer (ca. 4.10 x 3.83m) welke is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

Tuin: De goed onderhouden en rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een terras, tuinhuis, royaal gazon en een diversiteit aan planten, bomen, stuiken en bloemen. Door de vrije ligging aan de achterzijde geniet u van voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051HH059
Adres: Molenweg 59
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051HH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT