Informatie

STARTERS  OPGELET!!!   KNUSSE  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET RUIME GARAGE  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING. 

De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, ruime leefkeuken en badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers. Onderhoudsvriendelijke tuin met een diversiteit aan planten bloemen en stuiken. De tuin is bereikbaar middels de oprit/voorzijde.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: Ritzen Makelaardij BV: Veldstraat Oost 12A ,6107AS Stevensweert.

Lees meer
Referentie nummer: 6051JD013
Adres: Hofstraat 13
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051JD
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 189.000  k.k

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1928.
Oppervlakte grond: 270m².
Woonoppervlakte: ca. 130m².
Inhoud woonhuis: ca. 564m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing,  
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2013, eigendom).

Souterrain: Ruime provisieruimte (ca. 4.09 x 2.48m).

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Gezellige woonkamer voorzien van een tegelvloer. Ruime woonkeuken (ca. 4.39 x 3.33m) geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuiging, elektrische oven, en magnetron. Bijkeuken voorzien van een keukenblok tevens bevindt zich hier de aansluitingen voor wassen en drogen en de HR combi CV ketel (4.64 x 2.82m). Portaal (ca. 2.72 x 2.13m). Toiletruimte. Badkamer (ca. 2.25 x 1.42m) voorzien van een ligbad en wastafel. 

Eerste verdieping: Royale overloop. De verdieping telt 3 slaapkamers (ca. 3.01 x 3.77m, 3.97 x 3.06m en 3.07 x 2.72m). 

Tuin: Onderhoudsvriendelijke en betegelde achtertuin en voorzien van een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!