Informatie

RUIME  EN  ZEER  GOED  ONDERHOUDEN  VRIJSTAANDE  WONING  MET  ROYALE  GARAGE, CARPORT  EN  TERRASOVERKAPPING,  DUBBELE  INRIT  GELEGEN  OP  EEN  RUSTIGE  LOCATIE  OP  LOOPAFSTAND  VAN  VELE  VOORZIENINGEN, WINKELS, NS -STATION  EN SCHOLEN!!

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met keurige parketvloer en erker, luxe en moderne keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers en mooie badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime bergzolder. Royale tuin welke is voorzien van een royaal terras met overkapping, prieel en een diversiteit aan bloemen, planten en struiken. De tuin is geheel omheind en biedt u volledige privacy.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102BA040
Adres: Wiejerdstraat 40
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1956.
Oppervlakte grond: 965m².
Woonoppervlakte: ca. 109m².
Inhoud woonhuis: ca. 431m³.
Kozijnen: Grotendeels aluminium  kozijnen met HR++  beglazing en rolluiken . 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2005 eigendom). 

Souterrain: Keurige provisiekelder (ca. 1.83 x 3.91m groot).

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7.68 x 3.87m) voorzien van een keurige parketvloer, erker en schuifpui welke u toegang biedt tot het ruime overdekte buitenterras. Moderne half open keuken  (2010) welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur:  vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en afzuiging. Bijkeuken voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. Toiletruimte met fonteintje. Carport (ca. 6.16 x 3.76m). Garage/berging  (ca. 3.76 x 7.84m) voorzien van een bergzolder en een geïsoleerde sectionaal poort. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 mooie slaapkamers (ca. 3.89 x 3.09m en 4.47 x 2.80m en 3.18 x 3.42m). Ruime badkamer (2017) is voorzien van een ligbad/douche, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Via vlizotrap is de bergzolder te bereiken, tevens is hier de HR combi CV ketel geplaatst.

Tuin: Ruime en diepe achtertuin, welke is voorzien van een royaal terras met overkapping, prieel en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken, waterput. De tuin bereikbaar middels een dubbele inrit. De geheel omheinde privacy biedt u alle privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!