Informatie

RUIM  APPARTEMENT  GELEGEN  OP  DE 1E VERDIEPING  MET  PARKEERPLAATS  EN  BERGING  IN  HET  SOUTERRAIN  OP  EEN  TOP LOCATIE  VAN  MAASBRACHT!! 

Het appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, keuken voorzien van alle apparatuur, 2 royale slaapkamers, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, berging en privéparkeerplaats.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6051hg13e
Adres: Molenweg 13e
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051hg
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Appartement
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: 2008.
Woonoppervlakte: ca. 100m².
Inhoud woonhuis: ca. 306m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2008, eigendom).
VVE bijdrage: € 137,- p/m.

Souterrain: Parkeerkelder met eigen parkeerplaats. Algemene fietsenberging. Privé berging (ca. 10m²).

Begane grond: Gezamenlijke entree met bellentableau en intercominstallatie. Centrale hal met liftinstallatie en trappenhuis.

Eerste verdieping: Royale entreehal. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 40m²), sunscreens en een schuifpui welke u toegang geeft naar het dakterras. Dakterras (ca. 3.09 x 3.49m) met uitzicht over de markt. Keuken (ca. 6m²) welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Bergruimte, hier is tevens de opstelling van de HR combi CV ketel geplaatst en de WTW installatie. Toilet ruimte met fonteintje. 2 ruime slaapkamers (ca. 4.50 x 3.20m en 3.65 x 2.28m) beide voorzien van vloerbedekking. Geheel betegelde badkamer (ca. 6m²) voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!