Informatie

Royaal appartement gelegen op de 2e verdieping.

Het appartement is o.a. voorzien van een ruime aanbouwkeuken, badkamer, ruime woonkamer met toegang naar het balkon, 2 slaapkamers en berging op de begane grond.

Het appartement is praktisch ingedeeld en instapklaar. Kortom, ideaal voor starters.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van het appartement. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101LN212
Adres: Narcissenstraat 212
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101LN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Appartement
Prijs: (koopprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: ca. 1969.
Omgeving: Centraal gelegen nabij alle voorzieningen.
Inhoud: ca. 214m³ exclusief balkon.
Woonoppervlakte: ca. 76m².
Kozijnen: Kunststof met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: Combi-CV ketel (lease €25,- per maand).
Bijdrage VVE: ca. € 90,-- per mnd inclusief waterverbruik.

Begane grond: Centrale ingang met toegang tot berging en trappenhuis. Bergruimte: vanuit de centrale ingang op de begane grond heeft men toegang tot de berging van ca. 13m2.

2e verdieping: Hal met laminaatvloer. CV ruimte. Ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon. Ruime lichte keuken, geplaatst in een hoekopstelling, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en witgoedaansluitingen. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers van ca. 12,5m² en ca.11m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, hangtoilet en wastafelmeubel. Het appartement is gelegen op loopafstand van NS station, bushalte, stadscentrum Echt en nabij belangrijke uitvalswegen zoals de A2, A73 en de Rijksweg N295. Ruim voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!