Informatie

Ruime geschakelde 2-onder 1 kapwoning met garage en royale terrasoverkapping, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met vrij uitzicht aan de voorzijde.

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer en een keurige keukenopstelling voorzien van alle apparatuur. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel met meubel. Onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van een groot terras met overkapping. De tuin is geheel omheind en biedt u volledige privacy, een plek waar u heerlijk kunt vertoeven op een zonnige dag!

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6114mp007
Adres: Landsheerlaan 7
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114mp
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 209.000  k.k

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1986.
Oppervlakte grond: 195 m².
Woonoppervlakte: Ca. 102m².
Inhoud woonhuis: Ca. 372m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV ketel (2015, huur). 

Begane grond: Entreehal. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7.80 x 4.18m) voorzien van een plavuizenvloer. Keurige open keuken (ca. 3.13 x 2.09m) met aanbouwkeuken, geplaatst in een hoekopstelling voorzien van een granieten werkblad en de navolgende apparatuur: 4-pits gasfornuis met wok brander, koelkast, afwasmachine, hete lucht oven en afzuiging. Middels de keuken heeft u toegang naar het royale overdekte terras. Garage (ca. 6.14 x 3.50m) voorzien van een elektrische poort. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 2.73 x 3.04m en 2.73 x 4.45m en 3.17 x 3.15m). Ruime badkamer (ca. 2.01 x 2.24m) voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is tevens de CV ketel geplaatst. 

Tuin: De ruime onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een royaal terras met overkapping (ca. 6.70 x 3.60m). De tuin is eveneens bereikbaar middels de garage.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!