Informatie

Goed onderhouden instapklaar halfvrijstaand woonhuis met garage gelegen nabij het centrum van Echt!!

De woning beschikt o.a. over een ruime doorzon woonkamer, keuken, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. In de keurig onderhouden achtertuin met diversiteit aan planten en struiken is het lekker vertoeven op het ruime terras.

Deze woning is nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen om de hoek. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101HT070
Adres: Kerkveldsweg West 70
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 219.000  k.k

Bouwjaar: 1972 .
Oppervlakte grond: 235 m².
Woonoppervlakte: ca. 103 m².
Inhoud woonhuis: ca. 410 m³.
Isolatievoorziening: De woning is voorzien van vloerisolatie,
 spouwisolatie, dubbele beglazing en rolluiken.
Kozijnen: Houten kozijnen.
Verwarming/warmwater: CV ketel (2003).
Ligging tuin: Zuid. 
Garage: De garage is voorzien van geïsoleerde wanden/plafond.
Plat dak is in 2015 vernieuwd.

Begane grond: Sfeervolle entreehal, voorzien van een plavuizenvloer. Toiletruimte met fonteintje. Ruime doorzon woonkamer (ca. 7.30 x 3.88m) voorzien van een mooie laminaatvloer. Middels de woonkamer is het ruime terras bereikbaar. Separate keuken (ca. 3.43 x 2.62m) met plavuizenvloer, welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging en afwasmachine. De garage is voorzien geïsoleerde wanden/plafond, verwarming, water en de vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 3.88 x 3.77m en 3.44 x 3.51m en 3.44 x 2.62m) welke alle voorzien van een keurige laminaatvloer. Strak afgewerkte moderne badkamer voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap bereikbaar, royale 4e slaapkamer (ca. 4 x 3.30m) en 2 ruime bergruimtes. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de CV ketel en bergruimte. 

Tuin: Keurig aangelegde geheel omheinde tuin gelegen op het zuiden, voorzien van een terras met zonnescherm, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!