Informatie

Wilt u gelijkvloers wonen op een landelijke en royaal perceel? Dat kan!! In deze gezellige, goed onderhouden woning met vrijstaande schuur/garage op een perceel van maar liefst 6180m². 

Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad. De rondom gelegen landschappelijke/parkachtige tuin met royaal terras, is er een om volledig in tot rust te komen. De tuin is gelegen op het westen en biedt u volledige privacy, tevens is er een riante oprijlaan met royale parkeervoorzieningen.

Landelijk gelegen doch nabij uitvalswegen N273, A67 en A73 richting Eindhoven/ Duitsland en Nijmegen/Maastricht. Op fietsafstand liggen scholen, winkels en de dorpskern van Baarlo. 

Collegiale verkoop:

Ritzen Makelaardij BV: Molenweg 1E, 6051 HG Maasbracht

Lees meer
Referentie nummer: 5991PA03A
Adres: Hert 3A
Woonplaats: Baarlo
Postcode: 5991PA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 445.000  k.k

Bouwjaar: 1967, gerenoveerd in 2011.
Woonoppervlakte: ca. 95m²
Inhoud woonhuis : 519m³.
Perceeloppervlakte: totaal 6180 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbelglas (2011).
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2014, eigendom).

Begane grond: Entreehal (ca. 2.18 x 3.70m). Meterkast. Gezellige woonkamer (ca. 7.66 x 4.10m) voorzien van een mooie laminaatvloer en een inbouwkachel. Via openstaande tuindeuren is het royale buitenterras bereikbaar. Open keuken (ca. 3.94 x 2.94m) geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuiging en een combimagnetron. Berging (ca. 1.94 x 2.19). Toiletruimte. 2 ruime slaapkamers (ca. 4.75 x 3.98m en 2.42 x 3.57m) beide voorzien van een mooie laminaatvloer en een van een muurkast. Moderne badkamer (ca. 2.74 x 2.06m) voorzien van een ligbad met wand, wastafel met meubel en vloerverwarming. Garage/schuur (totaal ca. 107m²).

Verdieping: Geheel beloopbare bergzolder met mogelijkheid tot het realiseren van meerdere slaapkamers.

Tuin: De uitgestrekte en parkachtige tuin rondom de woning bestaat uit gazon met volwassen bomen en geeft een open geheel. Achter de woning bevindt zich een groot terras van hardsteen. Vanuit de woning heeft u mooi uitzicht over het perceel. Rondom het gehele perceel zijn hekwerken en hagen gerealiseerd. Een klein gedeelte van het perceel is mede ingericht met hoogstamfruit bomen en een natuurlijke poel.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!