Informatie

Ruime vrijstaande woning met vrijstaande garage en zwembad gelegen op een royaal perceel van 1094 m² en met vrije ligging aan de achterzijde! 

De woning beschikt over een L-vormige woonkamer, een moderne leefkeuken, 3 nette slaapkamers en badkamer. De royale tuin biedt u voldoende privacy en is voorzien van een overdekt terras, vijver, ruim gazon en een zwembad. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station,  winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Kortom deze woning is absoluut een bezichtiging waard. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102TL040
Adres: Brugweg 40
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102TL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 319.000  k.k

Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 1094 m².
Inhoud: ca. 447 m³.
Woonopperlvakte: ca. 112 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel (2015).
Isolatie: Spouwmuurisolatie.

Soutterain: Hier bevindt zich de provisieruimte (ca. 4.04 x 2m) met opstelling van de CV installatie en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Begane grond: Entreehal. L-vormige woonkamer (ca. 40m²) voorzien van een mooie parketvloer. Ruime keuken (ca. 18m²) met moderne keukenopstelling voorzien van een plavuizenvloer. Als apparatuur is gekozen voor een koelkast, combi-oven, keramische kookplaat en afzuiging. Hal. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime vrijstaande garage (ca. 3.45 x 9.50m).

Eerste verdieping: Overloop. 3 slaapkamers (ca. 2.38 x 1.98m en 3.99 x 4.49m en 2.29 x 3.19m) voorzien van een parketvloer. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: Bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Royale tuin voorzien van diverse sfeervolle zonnige en schaduwrijke zithoekjes, ruim overdekt terras (ca. 28m²), vijver, zwembad, ruim gazon en diversiteit aan planten, struiken en bloemen. De tuin is gelegen op het zuid-westen.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!