Informatie

Goed onderhouden, middels garage geschakeld woonhuis met aanbouw, gelegen op loopafstand van het centrum van Echt!!

Deze woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer en een moderne keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken. De geheel omsloten tuin is voorzien van een royale gemetselde berging, buitenterras en vijver en biedt u voldoende privacy.

Openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de sfeer. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101BT056
Adres: Olmstraat 56
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101BT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1985.
Perceeloppervlakte: 340 m².
Inhoud woning: ca. 442m³.
Woonoppervlakte: ca. 113m².
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel (eigendom, 2007).
Ligging tuin: Zuid-oost.
De woning is voorzien van 10 zonnecollectoren.
 

Begane grond: Entreehal. Toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Moderne keuken voozien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en combi-magnetron. Garage met royale bergzolder.

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers (ca. 3.53 x 3.98m en 2.86 x 3.24m en 2.24 x 2.75m) voorzien van een laminaatvloer en een muurkast. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.65 x 1.95m) voorzien van een ligbad, douchecabine wastafel met meubel en toilet.

Tweede verdieping: Middels vaste trap bereikbaar, zolderverdieping met opstelling HR combi CV ketel.

Tuin:  Keurig aangelegde tuin, voorzien van een terras, vijver en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Gemetselde buitenberging (ca. 2.94 x 4.80m). De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!