Informatie

In het oude historische centrum van 'Het Witte Stadje' Thorn is deze karakterestieke en charmante woning gelegen met authentieke details, dit pand heeft een zeer eigentijds karakter.

De woning is oa. voorzien van een ruime woonkamer met parketvloer en glas-inlood- details, moderne keuken met eiland, bijkeuken, 3 royale slaapkamers, nette badkamer, dakterras en binnenplaats.

Thorn staat bekend als het `Witte Stadje´ vanwege zijn witte huisjes in de oude kern. Het door vele toeristen bezochte stadje heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. De kern van Thorn is beschermd stadsgezicht. Bezienswaardigheden zijn o.a. de met maaskeien geplaveide straatjes, de prachtige Abdijkerk en het gemeentemuseum Het Land van Thorn. Ook voor de natuurliefhebber heeft Thorn en omgeving van alles te bieden; wandelen , fietsen, of het maken van een rondvaart, het kan er allemaal.

Lees meer
Referentie nummer: 6017AT009
Adres: Bogenstraat 9
Woonplaats: Thorn
Postcode: 6017AT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: oorspronkelijk 1906.
Perceeloppervlakte: 95 m².
Inhoud woning: ca. 596 m³.
Woonoppervlakte: ca. 115 m².
Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming / warmwater: CV ketel (huur).

Soutterain: Ruime gewelfde kelder.

Begane grond: Entreehal met authentieke trap en authentieke vloertegel. Ruime woonkamer voorzien van een lichte parketvloer en glas-in-lood details. Middels de woonkamer heeft u toegang tot de omsloten binnentuin. Ruime leefkeuken (ca. 19,5 m²) voorzien van een moderne keukenopstelling, inbouwoven, 4-pits kookplaat, afzuiging,  Amerikaanse koekkast, ruim losstaand meubel met lades en bergkasten, centraal geplaatste vrijstaande eetbar met spoeleenheid afwasmachine en diverse lades. Bijkeuken (ca. 8m²) welke u toegang geeft naar sfeervolle omsloten binnentuin. Toiletruimte met fonteintje.

Eerste verdieping: Middels de houten trap betreedt u de overloop met toegang naar 3 ruime slaapkamers (ca. 22m², 17m² en 7m²). Via de grote slaapkamer aan de achterzijde is het dakterras bereikbaar. Moderne badkamer voorzien van een keramische tegelvloer, wastafel met meubel, zwevend toilet, inloopdouche en designradiator. 

Tweede verdieping: Middels de authentieke vaste trap is de 2e etage met zijn authentieke spanten bereikbaar. Deze etage is in gebruik als bergzolder.

Tuin: Omsloten binnentuin over de gehele lengte van het pand met toegangsdeur aan de straatzijde en met toegang aan de achterzijde naar de bijkeuken.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!