Informatie

RUSTIG  GELEGEN  INSTAPKLARE  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET  GARAGE  IN  EEN  KINDVRIENDELIJKE  WOONWIJK !

Deze instapklare woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime/lichte woonkamer en ruime keuken  De 1e verdieping biedt u 3 royale slaapkamers en geheel betegelde badkamer met ligbad. Middels vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar hier bevindt zich een hobby ruimte. De goed onderhouden tuin is voorzien van een ruim terras met overkapping, gazon, tuinhuis en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is bereikbaar via de voor en achterzijde.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6114ET042
Adres: Heulsterstraat 42
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114ET
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (koopprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: 1974.
Oppervlakte grond: 354 m².
Woonoppervlakte: Ca. 106 m².
Inhoud woonhuis: Ca. 475 m³.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2009) 

                                                                                            

Begane grond: Entreehal met meterkast. Toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 4.50 x 3.75m + 3.85 x 3.12m) met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer met vloerverwarming. Ruime keuken (ca. 3.58 x 3.61m) voorzien van een plavuizenvloer en geplaatst in een wandopstelling. De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur: koelkast, vaatwasser, 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Berging (ca. 3.78 x 2.86m) hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 keurige slaapkamers (ca. 3.40 x 2.60m en 3.12 x 4.39m en 3.65 x 3.74m) welke alle zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, zwevend toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevindt zich een hobbyruimte (ca. 3.75 x 2.98m).

Tuin: Keurig verzorgde tuin voorzien van een ruim overdekt terras (ca. 5.85 x 2.89m) tuinhuis, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is bereikbaar middels voor en achterzijde en biedt u voldoende privacy.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!