Informatie

Zeer ruime voormalige artsenpraktijk (ca. 208m² vloeroppervlak) met bovenwoning (woonopp. ca. 142m²) en garage,
royale binnenplaats en achterliggende royale perceel. Gelegen in het centrum van Maasbracht.

Dit object is geschikt voor vele doeleinden zoals wonen-werken en beschikt over veel ruimte.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73,
zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Collegiale verkoop:
Jos Ritzen Makelaardij bv: Molenweg 1E, 6051 HG Maasbracht
Peters & Jacobs Register Makelaars Taxateurs: Schoolstraat 1, 6102 AD Echt

Lees meer
Referentie nummer: 6051AJ013
Adres: Hoofdstraat 13
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051AJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Woonhuis met bedrijfsruimte
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Woonoppervlakte : Praktijk ca. 208m²
                               bovenwoning ca142

Inhoud : Excl. kelders ca. 1691m³.

Perceeloppervlakte :1307 m².

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1900.

Kozijnen: Kunststof /houten kozijnen,

gedeeltelijk dubbel glas.

Verwarming/warmwater:HR combi CV(20160

Isolatie: Dak, dubbelglas.

Souterrain:

2 kelderruimtes.

Begane grond artsenpraktijk: Totale vloeroppervlakte ca. 208m²

Overdekte ingang via poort (tevens ingang tot achterliggende binnenplaats en tuin).

  • entreehal met tegelvloer (ca. 16 m²).
  • Receptie/administratie, kitchenette (ca. 39m²).
  • Wachtruimte ( ca. 4.93 x 4.44m).
  • 4 spreek/behandel kamers huisartsen (4.07 x 5.50m en 3.99 x 4.52m en 3.70 x 4.40m en 4.70 x 4.85m).
  • Gang met tegelvloer (ca. 11.30 x 2.06m)
  • Toilet.
  • Berging met opstelling CV ketel.
  • Royale besloten binnenplaats met garage en toegang tot de achtergelegen royale tuin.

1e verdieping bovenwoning: Royale overloop, 2 keurige slaapkamers (ca. 4.02 x 5.63m en 3.90 x 4.69m). Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, bidet.
Separate toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 6.38 x 6.10m). Eetkamer (ca. 3.29 x 4.22m). Woonkeuken (ca. 4.39 x 3.27m) met keukenopstelling voorzien van electrische oven-afzuigkap-koelkast-diepvries-vaatwasser. Royaal dakterrras.

2e  verdieping bovenwoning:  Bereikbaar middels vaste trap, 2 royale bergzolders met opstelling HR combi CV ketel (2016).

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!