Informatie

Deze luxe / zeer goed onderhouden woning met garage, tuinhuis en ruime berging is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en ingebouwde rolluiken. Het pand is gebouwd met kwalitatief goede materialen en voorzien van alle luxe en comfort. De mooi aangelegde verzorgde tuin completeert deze schitterende woning.

De woning is gelegen in een landelijke omgeving en heeft een vrije ligging aan de achterzijde. 

Koningsbosch maakt deel van de gemeente Echt-Susteren, dichtbij de Duitse grens en nabij diverse uitvalswegen. Sittard en Brunssum zijn met de auto binnen 15 minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6104AB075
Adres: Kerkstraat 75
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104AB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1991.
Perceelgrond: 850 m².
Woonoppervlakte: ca.173 m².
Inhoud: ca. 930 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele begalzing, inbouwrolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV (2013).
Volledig geïsoleerd.

Souterrain: Royale kelder verdeelt in 3 ruimten met de volgende afmetingen: ca. 3,19 x 4,60m en ca. 7,54 x 4,60m en ca. 1,95 x 4,60m.

Begane grond: Ruime entreehal (ca. 3,34m x 3,35m) voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 4,02m x 7,57m) eveneens voorzien van een mooie leistenen vloer. De dichte woonkeuken (ca. 4,44m x 3,14m) is ingericht met een aanbouwkeuken voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, hete luchtoven, koelkast, magnetron en vloerverwarming. Lichte, ruime tuinkamer (ca. 3,30m x 7,55m) voorzien van een tegelvloer. Bijkeuken (ca. 3,52m x 3,22m) voorzien van een tegelvloer, keukenblok en aansluiting voor de wasmachine/wasdroger. De royale garage is voorzien van een tegelvloer en elektrische senctionale poort (ca. 9,72m x 3,50m).

1e verdieping: Royale overloop (ca. 3,37m x 5,13m). 4 zeer ruime slaapkamers (ca. 4,00m x 4,06m en 4,67m x 3,76m en 4,00m x 4,89m en 4,64m x 5,45m). Luxe badkamer (ca. 4,85m x 3,28m) voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met ombouw en een 2e toilet.

2e verdieping: Middels luikje bereikbaar. Bergvliering. 

Tuin: Mooi aangelegde en verzorgde voor-, zij- en achtersiertuin met een diversiteit aan beplanting completeert deze schitterende woning. De tuin biedt de bewoners maximale privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!