Informatie

Rustig gelegen instapklare, moderne half vrijstaande woning met tuinberging en ruime oprit!

Deze keurige woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, moderne aanbouwkeuken, slaap-/kantoor-/hobbyruimte en bijkeuken. De 1e verdieping biedt u 2 keurige slaapkamers en de badkamer. De keurig verzorgde achtertuin biedt u volledige privacy en is voorzien van een terras met overkapping, gazon en tuinhuis. 

Kortom een absolute aanrader! 

Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101VH007
Adres: Abdissentiend 7
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101VH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1993.
Perceeloppervlakte: 243 m².
Inhoud: ca. 350 m³.
Woonoppervlakte: ca. 101 m².
Kozijnen: Houten kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken. 
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel (1995, eigendom).
Volledig geïsoleerd.

Begane grond: Entreehal voorzien van een eiken plankenvloer. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 7,75 x 3,60 / 5,60m) eveneens voorzien van een mooie eiken plankenvloer. Trapkast. Moderne keuken (ca. 2,85 x 2,11m) voorzien van een aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling met de navolgende inbouwapparatuur: gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken is voorzien van voldoende berg-/ werkruimte. Bijkeuken (ca. 2,12 x 2,89m) voorzien van de aansluiting voor de wasmachine / wasdroger. Slaap-/kantoor-hobbyruimte (ca. 3,90 x 3,20m) voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop. 2 slaapkamers (ca. 3,80 x 3,60m en 3,99 x 2,06m) beide voorzien van een laminaatvloer. 1 slaapkamer is voorzien van een kastenwand. Badkamer voorzien van een combi-bad, toilet en wastafel.

2e verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Keurige tuin voorzien van een terras met overkapping, gazon en tuinhuis. De achtertuin is tevens bereikbaar middels de achteringang.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!