Informatie

Op zoek naar ruimte en mogelijkheden? Instapklare halfvrijstaande woning met aanbouw en ruime garage nabij het centrum van Echt.

Deze ruime woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime/lichte L-vormige woonkamer (ca. 65 m²), mooie keuken voorzien van alle gemakken en bijkeuken. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt u een ruime 4e hobby/slaapkamer en bergruimte. De zonnige/ruime tuin biedt u volledige privacy. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101ML003
Adres: Varenbeuk 3
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101ML
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: 313 m².
Inhoud: ca. 575 m³.
Woonoppervlakte: ca.150 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, rolluiken, dubbele beglazing.
Verwarming / warmwater: CV ketel (2007, eigendom).

Begane grond: Gehele begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer en vloerverwarming. Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. De ruime U-vormige woonkamer (ca. 65 m²) voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming, via de loopdeur heeft u toegang tot de mooie tuin en terrassen. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling, en is ingericht met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, afwasmachine en koelkast. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Garage met elektrischepoort (ca. 6,20m x 3.07m). Ruime oprit.

1e verdieping: Overloop. 3 mooi afgewerkte slaapkamers (ca. 9m², 15m², 8 m²) voorzien van een mooie laminaatvloer. Badkamer (ca. 2,33m x 2,96m) voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

2e verdieping: Middels vaste trap bereikbaar. 4e ruime hobby/slaapkamer (ca. 9,30m x 3,32m) voorzien van inbouwkasten en dakraam. Bergruimte (ca. 2,65m x 2,00m). 

Tuin: De ruime geheel omheinde achtertuin met zijn mooi terras, grasveld, en tuinhuis met overkapping complimenteert dit geheel. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!