Informatie

Op zoek naar ruimte en mogelijkheden? Instapklare halfvrijstaande woning met aanbouw en ruime garage nabij het centrum van Echt.

Deze ruime woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime/lichte L-vormige woonkamer (ca. 65 m²), mooie keuken voorzien van alle gemakken en bijkeuken. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt u een ruime 4e hobby/slaapkamer en bergruimte. De zonnige/ruime tuin biedt u volledige privacy. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101ML003
Adres: Varenbeuk 3
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101ML
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 259.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: 313 m².
Inhoud: ca. 575 m³.
Woonoppervlakte: ca.150 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, rolluiken, dubbele beglazing.
Verwarming / warmwater: CV ketel (2007, eigendom).

Begane grond: Gehele begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer en vloerverwarming. Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. De ruime U-vormige woonkamer (ca. 65 m²) voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming, via de loopdeur heeft u toegang tot de mooie tuin en terrassen. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling, en is ingericht met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, afwasmachine en koelkast. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Garage met elektrischepoort (ca. 6,20m x 3.07m). Ruime oprit.

1e verdieping: Overloop. 3 mooi afgewerkte slaapkamers (ca. 9m², 15m², 8 m²) voorzien van een mooie laminaatvloer. Badkamer (ca. 2,33m x 2,96m) voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

2e verdieping: Middels vaste trap bereikbaar. 4e ruime hobby/slaapkamer (ca. 9,30m x 3,32m) voorzien van inbouwkasten en dakraam. Bergruimte (ca. 2,65m x 2,00m). 

Tuin: De ruime geheel omheinde achtertuin met zijn mooi terras, grasveld, en tuinhuis met overkapping complimenteert dit geheel. 

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.