Informatie

Door zijn unieke karakteristieke ambiance en ligging in de dorpskern is deze 30e jaren woning, welke geheel is aangepast aan de hedendaagse wensen een genot van gezelligheid, sfeer en leefbaarheid.

De woning is gelegen op een royaal perceel en onder meer voorzien van een ruime lichte woonkamer, ruime woonkeuken, bijkeuken, game/hobbyruimte met etage, kelder en tuinberging. Op de 1e verdieping treft u 3 sfeervolle slaapkamers en de badkamer. Op de 2e etage, welke via een vaste trap bereikbaar is, treft u de 4e en 5e slaapkamer, een bergruimte en badkamer voorzien van douche en wastafel.

Door het unieke karakter en ligging van deze woning, laat het zich moeilijk omschrijven, voor een goede impressie nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging.

Collegiale verkoop:

Jos Ritzen Makelaardij & Assurantiën: Hoofdstraat 62, 6051 AM Maasbracht

Peters & Jacobs Register Makelaars Taxateurs: Schoolstraat 1, 6102 AD Echt

Lees meer
Referentie nummer: 6101CX025
Adres: Kapelaan Goossensstraat 25
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101CX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: oorspronkelijk 1932.
Perceeloppervlakte: 331 m².
Woonoppervlakte: ca. 206 m².
Inhoud woonhuis: ca. 686 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen, gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel (2003, eigendom).
Ligging tuin: Noord-West. 

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,90m x 3,51m).

Begane grond: Ruime entreehal (ca. 1,98m x 6,46m) voorzien van een mooie plavuizenvloer. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7,95m x 4,26m) voorzien van een mooie parket vloer. Multifunctionele ruimte (zit-/ kantoor-/ hobby-/ lees ruimte) (groot ca. 3,50m x 4,13m) eveneens voorzien van een mooie plavuizenvloer. Moderne woonkeuken (groot ca. 3,20m x 8,35m) (2011) ingericht met een 5 pits gasfornuis, afzuigschouw, elektrische oven, combi magnetron, koelkast en afwasmachine. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer en openslaande tuindeuren welke u toegang bieden tot het gezellige buitenterras en de tuin. Game-ruimte / hobbyruimte (ca. 4,88m x 2,52m) met verdieping). 

1e verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 3,57m x 4,24m en 4,32m x 3,76m en 4,12m x 3,59m). Badkamer (ca. 3,04m x 2,89m) voorzien van een ligbad, douchecabine, 2 wastafels en toilet. 

2e verdieping: Overloop. 2 slaapkamers / studeer / hobbyruimte (ca 3,10m x 3,23m en 3,25m x 4,03m). Moderne 2e badkamer (ca. 3,22m x 2,20m) voorzien van een douche en wastafel. Opstelling HR combi CV ketel.

Tuin: Gezellige inrit / binnenplaats (ca 100 m²) geheel beklinkerd. Keurig onderhouden tuin welke u voldoende privacy biedt beschikt over een ingang via de Tuinstraat. De tuin is ingericht met een een ruim terras, gazon en houten tuinberging. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!