Informatie

Door zijn unieke karakteristieke ambiance en ligging in de dorpskern is deze 30e jaren woning, welke geheel is aangepast aan de hedendaagse wensen een genot van gezelligheid, sfeer en leefbaarheid.

De woning is gelegen op een royaal perceel en onder meer voorzien van een ruime lichte woonkamer, ruime woonkeuken, bijkeuken, game/hobbyruimte met etage, kelder en tuinberging. Op de 1e verdieping treft u 3 sfeervolle slaapkamers en de badkamer. Op de 2e etage, welke via een vaste trap bereikbaar is, treft u de 4e en 5e slaapkamer, een bergruimte en badkamer voorzien van douche en wastafel.

Door het unieke karakter en ligging van deze woning, laat het zich moeilijk omschrijven, voor een goede impressie nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging.

Collegiale verkoop:

Jos Ritzen Makelaardij & Assurantiën: Hoofdstraat 62, 6051 AM Maasbracht

Peters & Jacobs Register Makelaars Taxateurs: Schoolstraat 1, 6102 AD Echt

Lees meer
Referentie nummer: 6101CX025
Adres: Kapelaan Goossensstraat 25
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101CX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 339.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: oorspronkelijk 1932.
Perceeloppervlakte: 331 m².
Woonoppervlakte: ca. 206 m².
Inhoud woonhuis: ca. 686 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen, gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel (2003, eigendom).
Ligging tuin: Noord-West. 

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,90m x 3,51m).

Begane grond: Ruime entreehal (ca. 1,98m x 6,46m) voorzien van een mooie plavuizenvloer. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7,95m x 4,26m) voorzien van een mooie parket vloer. Multifunctionele ruimte (zit-/ kantoor-/ hobby-/ lees ruimte) (groot ca. 3,50m x 4,13m) eveneens voorzien van een mooie plavuizenvloer. Moderne woonkeuken (groot ca. 3,20m x 8,35m) (2011) ingericht met een 5 pits gasfornuis, afzuigschouw, elektrische oven, combi magnetron, koelkast en afwasmachine. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer en openslaande tuindeuren welke u toegang bieden tot het gezellige buitenterras en de tuin. Game-ruimte / hobbyruimte (ca. 4,88m x 2,52m) met verdieping). 

1e verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 3,57m x 4,24m en 4,32m x 3,76m en 4,12m x 3,59m). Badkamer (ca. 3,04m x 2,89m) voorzien van een ligbad, douchecabine, 2 wastafels en toilet. 

2e verdieping: Overloop. 2 slaapkamers / studeer / hobbyruimte (ca 3,10m x 3,23m en 3,25m x 4,03m). Moderne 2e badkamer (ca. 3,22m x 2,20m) voorzien van een douche en wastafel. Opstelling HR combi CV ketel.

Tuin: Gezellige inrit / binnenplaats (ca 100 m²) geheel beklinkerd. Keurig onderhouden tuin welke u voldoende privacy biedt beschikt over een ingang via de Tuinstraat. De tuin is ingericht met een een ruim terras, gazon en houten tuinberging. 

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.