Informatie

Landelijk gelegen vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 2.581 m² met vrij uitzicht aan de achterzijde over landerijen! 

Deze ruime woning biedt u op de begane grond o.a. een carport, ruime woonkamer, keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken en lichte serre met tuindeur welke u toegang biedt tot het overdekte terras. De 1e verdieping biedt u keurige slaapkamers, berging en de badkamer. De ruime tuin is o.a. voorzien van een riant gazon, diversiteit aan planten/bloemen/bomen/struiken en tuinhuis. 

Het ‘eiland in de Maas’ is bijzonder rustig gelegen maar uitvalswegen zoals de A2 en A73 zijn snel en makkelijk bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6109RG006
Adres: Walburgisstraat 6
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109RG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 325.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 2581 m².
Woonoppervlakte: ca. 135 m².
Inhoud: ca. 546 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2016).

Souterrain: Provisiekelder (ca. 2,94 x 3,92m).

Begane grond: Entreehal. Ruime/lichte woonkamer (ca. 30m²) voorzien van een mooie parketvloer. Open keuken (ca. 3,20 x 4,40m) voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken (ca. 3,04 x 3,03m) voorzien van kekenblokje  wasmachine en wasdroger aansluiting. Lichte serre (ca. 4,24 x 4,43m) met optimaal tuincontact en tuindeur welke u toegang biedt tot het royale overdekte terras. Toiletruimte voorzien van een fonteintje.

1e verdieping: Overloop. 3 slaapkamers (ca. 4,27 x 4,08m en 2,95m x 3,21m en 1.70 x 3.19m). Geheel betegelde badkamer (ca. 2,97 x 3,66m) voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel, toilet en vloerverwarming.

2e verdieping: Ruime bergzolder.

Tuin: Ruime tuin met vrij uitzicht over landerijen aan de achterzijde. Deze prachtige tuin is voorzien van een terras met overkapping, looppad, diversiteit aan planten/bloemen/bomen/struiken, tuinhuis en een riant gazon. Ruime oprit met carport.

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.