Informatie

Landelijk gelegen vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 2.581 m² met vrij uitzicht aan de achterzijde over landerijen! 

Deze ruime woning biedt u op de begane grond o.a. een carport, ruime woonkamer, keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken en lichte serre met tuindeur welke u toegang biedt tot het overdekte terras. De 1e verdieping biedt u keurige slaapkamers, berging en de badkamer. De ruime tuin is o.a. voorzien van een riant gazon, diversiteit aan planten/bloemen/bomen/struiken en tuinhuis. 

Het ‘eiland in de Maas’ is bijzonder rustig gelegen maar uitvalswegen zoals de A2 en A73 zijn snel en makkelijk bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6109RG006
Adres: Walburgisstraat 6
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109RG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 2581 m².
Woonoppervlakte: ca. 135 m².
Inhoud: ca. 546 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2016).

Souterrain: Provisiekelder (ca. 2,94 x 3,92m).

Begane grond: Entreehal. Ruime/lichte woonkamer (ca. 30m²) voorzien van een mooie parketvloer. Open keuken (ca. 3,20 x 4,40m) voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken (ca. 3,04 x 3,03m) voorzien van kekenblokje  wasmachine en wasdroger aansluiting. Lichte serre (ca. 4,24 x 4,43m) met optimaal tuincontact en tuindeur welke u toegang biedt tot het royale overdekte terras. Toiletruimte voorzien van een fonteintje.

1e verdieping: Overloop. 3 slaapkamers (ca. 4,27 x 4,08m en 2,95m x 3,21m en 1.70 x 3.19m). Geheel betegelde badkamer (ca. 2,97 x 3,66m) voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel, toilet en vloerverwarming.

2e verdieping: Ruime bergzolder.

Tuin: Ruime tuin met vrij uitzicht over landerijen aan de achterzijde. Deze prachtige tuin is voorzien van een terras met overkapping, looppad, diversiteit aan planten/bloemen/bomen/struiken, tuinhuis en een riant gazon. Ruime oprit met carport.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!